Minister Weyts investeert in Gemeentelijk Instituut Brasschaat Secundair Onderwijs

BRASSCHAAT – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 101.243 in Gemeentelijk Instituut Brasschaat Secundair Onderwijs in de Hemeldreef te Brasschaat. “We blijven onze Vlaamse schoolgebouwen vernieuwen en moderniseren”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “Kwaliteitsvol onderwijs gaat samen met kwaliteitsvolle infrastructuur en daarin blijven we investeren. Zo bouwen we ook letterlijk aan de toekomst van Vlaanderen.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Brasschaat ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 101.243 in Gemeentelijk Instituut Brasschaat Secundair Onderwijs in Brasschaat. Concreet gaat het om het verbouwen van de fitnessruimte, berging en sanitair tot 2 leslokalen, een instructielokaal, een secretariaat en een leraarslokaal.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *