Mijn restaurant! – Kapellen steunt Amber & Elodie

Het vtm-programma Mijn restaurant! zit in de laatste fase. Nog twee restaurants strijden voor de hoofdprijs. Tijd om een tandje bij te steken en de buren van Ekeren te steunen, vindt de gemeente Kapellen. Alaise van Amber en Elodie ligt wel niet in Kapellen, maar dichter bij de grens kan haast niet.

Daarom organiseert de gemeente de actie Kapellen steunt Amber & Elodie. Kapellenaren worden via affiches, persberichten en www.kapellen.be opgeroepen om vanaf 1 december 14.00 uur tot 8 december 21.30 uur zoveel mogelijk sms’jes te sturen voor Alaise. Hij/zij die de meeste berichtjes stuurt om Alaise aan de overwinning te helpen – sms EKEREN naar 6677 ! – mag op kosten van de gemeente Kapellen voor € 200 gaan eten in Alaise (of in een Kapels restaurant naar keuze mocht Alaise de finale van Mijn restaurant! niet winnen). Voor de nummers 2 en 3 is er een troostprijs van € 25, op te souperen in een Kapels restaurant naar keuze.

Kapellenaars die meedoen aan de actie Kapellen steunt Amber & Elodie, moeten natuurlijk wel ‘bewijzen’ hoeveel sms’jes voor Alaise ze hebben gestuurd. Hoe ze dat precies doen, lezen ze op www.kapellen.be. Daar vinden ze ook het volledige wedstrijdreglement.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *