Met bijna 400 op zoek naar SallyOp zaterdag 28 oktober trok een grote groep kinderen, vergezeld van hun ouders, op het domein van de zusters Clarissen in het Oud broek op zoek naar Sally.  Bij aanvang werden zij verwelkomd door pompoenkoning Jack. Jack wil trouwen met Sally, maar helaas was zij nergens te bespeuren. Het hele gezelschap ging op zoek en werd ondergedompeld in een magische sprookjeswereld.
De kinderen kregen allerlei opdrachtjes, zoals kruipen door een groot spinnenweb en een memoryspel spelen. Ze moesten ook geblinddoekt raden naar allerlei vieze voorwerpen zoals heksensnot, slangen, kippenhartjes. Bij elke juist uitgevoerde opdracht kregen de kinderen een tip die leidde naar Sally. En zoals het meestal in alle sprookjes gaat, vonden Jack en Sally elkaar en leefden nog lang en gelukkig.
De eerst groep vertrok rond 16.30 uur, naarmate de avond vorderde veranderde de tuin in een feeëriek, soms geheimzinnig toneel. De vele lichtjes langs de route, wezen de wandelaars de juiste weg.
Al enkele jaren doen KWB Polder en KWB Stabroek beroep op een toneelgezelschap uit Sint Katelijne-Waver.  De acteurs worden aangevuld met jongeren uit onze regio.   Dit jaar werden er bijna 400 inschrijvingen genoteerd. Na afloop van de sprookjeswandeling kregen de kinderen nog gratis een chocomelk.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *