MAS Havenpaviljoen viert éénjarig bestaan

Het MAS Havenpaviljoen blaast in het weekeinde van 4 en 5 februari zijn eerste kaarsje uit. In een jaar tijd mocht het paviljoen liefst 80.000 bezoekers verwelkomen, onder wie heel wat streekgenoten.

Speciaal voor dit éénjarig jubileum is een uitgebreid feestprogramma opgesteld voor het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 februari. Het MAS Havenpaviljoen is die dagen tussen 9.30 u en 18 u geopend en er zijn onder meer de volgende activiteiten: Vertellingen door Henk Mesuere over de Belgica-expeditie (zaterdag en zondag telkens om 11u, 13u, 15u en 17u). Havenschepen Marc Van Peel blaast zaterdag om 14u het eerste kaarsje uit, waarna iedereen een ballon mag oplaten. De Port of Antwerp Giants komen zaterdag meevieren tussen 14u en 15u en zijn beschikbaar voor foto’s en handtekeningen. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers tussen 14.30u en 16.30u cupcakes versieren. Heel het weekeinde mag iedereen vanuit het paviljoen gratis een postkaart versturen. Warme soep is verkrijgbaar bij de kleinste soepkraam ter wereld. Jean sur Mer verkoopt vishapjes en drankjes aan het Willemdok. Buiten zal een prachtige ijssculptuur staan opgesteld. Info: www.havenvanantwerpen.be/havenpaviljoen en www.facebook.com/havenpaviljoen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder