MAS havenpaviljoen heet 200.000ste bezoeker welkom

200000ste-bezoeker-Copyright-Gemeentelijk-Havenbedrijf-Antwerpen
De 200.000ste bezoeker van het MAS Havenpaviljoen werd afgelopen vrijdag 25 april omstreeks 16.30 uur in de bloemetjes gezet door havenschepen Marc Van Peel.
200.000 bezoekers sinds de opening in 2011
Inge D’Hanis was de gelukkige die omstreeks 16u30 samen met haar moeder en petekind het MAS Havenpaviljoen betrad en daar hartelijk werd ontvangen door de havenschepen als 200.000ste bezoeker. Ruim drie jaar na de opening trekt het MAS Havenpaviljoen dagelijks heel wat bezoekers die graag meer willen weten over de haven van Antwerpen.
Altijd iets te beleven
In het paviljoen valt dan ook altijd iets te beleven. Je kan er bovenop een reusachtige luchtfoto lopen en op zoek gaan naar je huis, school of favoriete plekje in of rond de haven. Boven je hoofd zie je de haven langs alle kanten op je afkomen en hoor je echte havengeluiden. Op één van de touchscreens kan je zelf op zoek gaan naar informatie. Je kan er ook een leuke havenquiz spelen. Heb je een specifieke vraag of wil je graag uitleg krijgen over de werking van de haven? Dat kan! Stel je vraag aan één van de medewerkers of reserveer je bezoek op voorhand voor een gratis introductie over de haven van Antwerpen. Het MAS Havenpaviljoen organiseert ook allerlei leuke activiteiten en wedstrijden voor jong en oud.
Praktisch
Inschrijven voor onze activiteiten kan steeds door een mail te sturen met de contactgegevens van alle deelnemers naar havenpaviljoen@portofantwerp.com
Er zijn nog enkele plaatsen voor de workshop op woensdag 30/4 van 14u00 tot 16u30 en het Are you waterproofspel op zondag 18/5 en zondag 15/6 vrij, telkens van 14u tot 16u De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!
Volg ons op
www.facebook.com/havenpaviljoen
www.portofantwerp.com/mashavenpaviljoen
(foto: copyright Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *