Marktgangers beloond in Polderdistrict

V.l.n.r. Lieven Andries, Willy Cornelissens, schepen Sandra Suykerbuyk, Gaby Linders en Annick Pittoors

April is Maand van de Markt. Tijdens deze maand worden de wekelijkse markten in heel Vlaanderen in de kijker gezet. De wekelijkse markten hebben een positieve invloed op de levendigheid van onze handelskernen, ze zorgen voor aantrekkingskracht en beleving en brengen een divers aanbod met zich mee. 

Wie tijdens deze maand een deelnemende lokale markt bezocht, maakte kans op mooie prijzen. Deelnemen kon op 2 manieren: via de gratis ‘Ik koop lokaal’-app. Elke marktkramer had een unieke QR-code. Per aankoop en per marktkramer kon de deelnemer 1 maal een QR-code scannen. Of men kon een kaart invullen en in een wedstrijdbox deponeren. Ook het polderdistrict werkte hier aan mee. Er waren 88 deelnemers waar 4 winnaars werden uitgetrokken: Lieven Andries, Annick Pittoors, Willy Cornelissens en Gaby Linders. Zij kregen op maandag 30 mei hun prijs overhandigd van schepen Sandra Suykerbuyk. Ze gingen naar huis met een praktische rode caddy om boodschappen te doen en een extra zakje van het district met hierin een fietskaart van Havenland, een poncho voor de regen en een fietsset met plakgerief, lichtjes en een bel. “We hebben in Zandvliet een niet zo grote maar standvastige markt. Het is een sociaal gebeuren waar mensen mekaar kunnen ontmoeten en lokaal winkelen.”, aldus schepen Suykerbuyk. De schepen vroeg aan de winnaars wat er kan verbeterd worden en ze kreeg als reactie dat meer kramen wel leuk zou zijn.  

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder