Marc Dekkers gemeenteraadslid CD&V Kapellen draagt mandaat over


Marc Dekkers, gemeenteraadslid van CD&V Kapellen, zal vanaf maart zijn mandaat vroegtijdig overdragen aan Anneke Groenewege-De Lie.  Marc Dekkers wil geen grote rol opnemen in de verkiezingen van 2018 en wenst voor zichzelf en zijn familie een betere balans tussen zijn professionele bezigheden en vrije tijd uit te bouwen.
“Het is dan ook niet meer dan normaal dat ik mijn opvolgster nu al de kans geef zich in te werken in de uitgebreide materie met het zicht op de volgende verkiezing”.  Marc kijkt volgens eigen zeggen terug op een zeer boeiende periode van meer dan vijftien jaar als mandataris.  “Ik bedank al mijn kiezers voor hun vertrouwen, de Kapelse CD&V Afdeling voor de kansen en mijn collega-gemeenteraadsleden voor de aangename samenwerking en contacten.  En niet te vergeten ook mijn echtgenote, voor het begrip dat ze gedurende al die drukke jaren opbracht.  Ik vertrek met een dubbel gevoel, want ik gun mijn partij alle succes voor de volgende verkiezingen.  Ik zal me ongetwijfeld maatschappelijk blijven inzetten, maar op een iets mindere snelheid.  Het vuur van de politieke passie staat momenteel op een laag pitje, als ik eerlijk moet zijn voor mezelf.  Maar ik sluit niets uit.  Ook niet dat binnen een aantal jaren het kleine vlammetje terug aangewakkerd wordt.  We zien wel wat de tijd brengt”.
In de zitting van maandag 20 februari 2017 zal Marc Dekkers nog in de gemeenteraad zetelen. Vanaf maart 2017 zal Anneke De Lie in de gemeenteraad van Kapellen zetelen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *