Man bestolen door dief met pepperspray te Zandvliet

 In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 juli  werd een 24-jarige man uit Lier het slachtoffer van een brutale dief op de Putsebaan te Zandvliet. Het slachtoffer kreeg pepperspray in zijn gezicht gespoten en moest zijn geld en bankkaarten afgeven.
Het slachtoffer had zich rond 00.20 uur langs de weg geparkeerd en was in zijn auto een sms aan het sturen naar een vriend. Plots tikte de dader op zijn raampje. De man vroeg of hij een sms-je mocht sturen met de gsm van het slachtoffer. Deze laatste stemde daar mee in en stuurde een sms naar een welbepaald nummer dat de dader opgaf. Zogezegd een vriend. Het tweetal praatte nog even verder. Het leek alsof de dader heel vriendelijk een praatje wilde slaan. Maar plots haalde hij onverwacht een busje pepperspray boven. Het slachtoffer kreeg het goedje in zijn ogen. Hij werd verplicht om zijn geld, bankkaarten en bijhorende pincodes af te geven. De dader ging ervandoor. Een tijdje later kon het slachtoffer aangifte doen in het politiekantoor. De gestolen bankkaarten werden geblokkeerd. De politie spoort de brutale dief op.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder