Maak van Stabroek een kindvriendelijke gemeente en doe mee aan de Fluo-Actie-wedstrijd

Tijdens de week van de mobiliteit werden er duizend fietsbellen uitgedeeld.

STABROEK –  Maak jij mee een kindvriendelijke gemeente van Stabroek? Doe mee aan onze Fluo Actie-wedstrijd, ontwerp een leuke afbeelding en slogan en wie weet prijkt jouw ontwerp binnenkort op meer dan 2.000 gloednieuwe fluovestjes!

“In het kader van de verkeersveilige gemeente hebben wij samen met verschillende partijen de krachten gebundeld en een actie op poten gezet ”zegt Sarah De Martelaere, schepen van mobiliteit (N-VA) .

“Zichtbaarheid in het donker, zichtbaarheid in het verkeer, zichtbaarheid op de fiets en te voet. Gezien worden en je veilig voelen! Dat is precies wat we met deze fluo actie willen bereiken. Veiligheid is een thema dat ons allen aanbelangt en daarom is er ook bewust gekozen voor een samenwerking met de verschillende actoren om de betrokkenheid binnen de gemeenschap en de succes ratio te maximaliseren.

De scholen, verenigingen, adviesraden, politie en uiteraard de verschillende diensten binnen het lokaal bestuur: samen in bad, samen verantwoordelijkheid opnemen, samen nadenken, samen voor een veiligere gemeente en gezien worden”.

Fluovesten pimpen

“We gaan nieuwe fluovesten pimpen en daarvoor hebben wij jullie hulp nodig!. We zijn op zoek naar een échte Stabroekse tekening en een slogan.  Wat is ons DNA? Wat is cool? Wat wil jij dragen?”, vraagt Sarah.

Een jury, die onder andere bestaat uit de kinderen die zetelen in de kindergemeenteraad ‘De Redactie’, zal dan een keuze maken uit alle inzendingen. De tekening en/of slogan van de winnaar zal gedrukt worden op meer dan 2000 fluovesten! En dat is maar een start van dit verhaal…

De actie loopt t.e.m. maandag 15 april en iedereen kan een tekening maken.

Is je ontwerp klaar? Bezorg het aan het onthaal in het gemeentehuis of Schoem Administratie (Sociaal huis). Liever digitaal? Maak een duidelijk scan van je ontwerp en bezorg het ons door te mailen naar vrijetijd@stabroek.be

Meer info vind je op https://www.stabroek.be/vrijetijd/fluoactie – Het campagnebeeld kwam tot stand in samenwerking met Academie Noord.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *