Louis Denis en Elza Geerts 65 jaar gehuwd

Louis Denis en Elza Geerts elkaar ontmoetten in Berendrecht in een klein café, vlak aan de kerk.
Het was daar ‘s avonds bal en een vriendin die daar woonde had mij uitgenodigd om haar te vergezellen. Toen het bal begon en de eerste dans werd ingezet, kwam een jonge man mij ten dans uitnodigen, en dat gebeurde zo de hele avond. Geen enkele dans sloeg hij over. In die tijd moesten wij om 22 uur thuis zijn en midden in een dans kwam Gilberte (mijn vriendin) me er attent op maken dat het tijd was voor naar de bus te gaan, en mijn danspartner ging natuurlijk mee. Er werden adressen uitgewisseld en afspraakjes gemaakt, want het was wel liefde op het eerste gezicht.
Op zaterdag 16 februari 1946 zijn we dan in de kerk van Oorderen gehuwd. We kregen 2 kinderen en vier kleinkinderen en 1 achterkleinkind. En nu zijn we ineens 65 jaar gehuwd en leven onze laatste jaartjes uit in het Wooncentrum St. Vincentius te Ekeren en genieten echt van onze oude dag in alle rust, vriendschap voor en van iedereen. We hopen hier nog een paar jaartjes te kunnen vertoeven, maar aan alle dromen komt er toch voor iedereen een einde.
Elza werd geboren op 15 februari 1925 te Doel, het stervende dorpje en Louis werd geboren op 16 november 1919 te Oorderen, het verdwenen Polderdorp.
Wij dragen onze geboortedorpen diep in onze harten en zoals het toen daar was, zo zal het nooit meer worden. Ons verhaal stopt hier, want dit moet toch gevierd worden. Vele groeten aan alle vrienden en bekenden vanwege Louis Denis en Elza Geerts, Dorpstraat 32 (Wooncentrum St. Vincentius te 2180 Ekeren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *