Lokale verkopers op pop up markt op 21 juli

ZANDVLIET – Op vrijdag 21 juli breidt de wekelijkse markt uit met lokale handelaars die vooral via online verkoop hun producten aan de man brengen. Tijdens deze pop up markt kan je hen live ontmoeten en aan het werk zien. Kom zeker eens kijken!

Berendrecht-Zandvliet-Lillo heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Ook kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in ons district zijn er lokale ondernemers die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Om deze lokale handelaars mee in de kijker te zetten, wil het district hen in 2023 de kans geven om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen. Dit jaar worden er pop-up marktdagen georganiseerd op vrijdag 21 juli, 25 augustus en 3 november.

Op vrijdag 21 juli vind je volgende deelnemers op de markt: 
Forever Blooming verkoopt aloë vera producten.  –
Din Gave 22 en Birthdays and more verkopen gepersonaliseerde geschenken.
– Bij IDAH_MADE kan je terecht voor wenskaarten.
Bijeen vzw maakt honing(prodcuten). In het vrijetijdscentrum is er ook een demo.
 – Pixie Resin Crafts maakt artikelen uit epoxyhars. 
Brouwerij Cydrale maakt lokaal polderbier. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *