Lions Club laat kansarmen genieten van feestdis

kapellen-lions01
Voor de achtste keer al nodigden de leden van Lions Club Antwerpen Moerland kansarmen uit voor een kerstdiner. Omdat het kasteel van Brasschaat niet beschikbaar is werd uitgeweken naar de Kapelse feestzaal ’t Bruggeske. Dit jaar werden 43 gasten getrakteerd.
Het is stilaan een traditie aan het worden. Rond Kerstmis trekt het bestuur van Lions Club Antwerpen Moerland de keuken in om een uitgebreide vijfgangen maaltijd in elkaar te steken voor de mensen die het met minder moeten stellen. “De Lions Club Antwerpen Moerland houdt jaarlijks een verschillende activiteiten die centjes in het laatje brengen. Die gaan telkens naar goede doelen. Een van deze goede doelen is het kerstdiner voor de minderbedeelden” zegt voorzitter Guy Van Herck. “Het Kapelse OCMW selecteerde de mensen die in aanmerking komen voor het kerstdiner. Onze gasten zijn in het begin vaak nog wat onwennig, maar het duurt niet lang voordat je hen ziet genieten van de maaltijd. Met deze organisatie in Kapellen komt onze vereniging eigenlijk terug thuis. Het was in Kapellen dat Lions Club Antwerpen Moorland in 1975 werd gesticht. Voor de organisatie konden we rekenen op steun van het Kapelse gemeentebestuur en het OCMW”. Traditioneel werd de feestmaaltijd afgesloten met de overhandiging van een kerstpakket aan alle aanwezigen. In het kader van hun actie “Stop Honger” stelde Sodexo haar personeel gratis ter beschikking.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder