Lieven Debrauwer met "Intiem Muziektheater" te Hoevenen

web-lieven
Transept vzw – Attenhoven stelt voor Lieven Debrauwer “Intiem Muziektheater”.
Lieven Debrauwer brengt een intieme voorstelling op zaterdag 24 augustus 2013 om 20.20u, in de zaal JOS, sportcentrum, Kerkstraat Hoevenen.
Daarin brengt hij persoonlijke verhalen over familie, café en dorp, over duivenmelken en  filmprijzen verpakt met een muzikale strik.
Als regisseur kleurde hij zijn films “Pauline & Paulette” en “Confituur” met beelden, taal, tragiek en komedie. Die lijn trekt hij door naar het theater. Hij houdt het publiek een spiegel voor, maar laat ook in zijn ziel kijken.
Kom genieten van muziek uit zijn nieuwste CD én vergeten pareltjes uit het repertoire van Wim Sonneveld, Toon Hermans, Annie MG Schmidt, Dorus, Jasperina De Jong, …. ..
lnkom:  13 € – 65+: 10 € – -12 : Gratis
Voorverkoop: 10 € – tickets:  03 664 30 31 – inform@kerkattenhoven.be
Noteer alvast:
“2x oorlog, 3x honger” op zondag 3 november 2013 om 14.00u in de nieuwe kerk van Hoevenen, Frans Oomsplein. Inventieve kookkunst 1914 tot 1944, toegelicht door Eddie Niesten. Muzikale omlijsting: de Luna’s.
“Dierbaar”: zaterdag 7 december 2013 om 20.20 u, zaal JOS, Kerkstraat, Hoevenen. Pol Goossen over zijn vriendschap met zijn hond Wap, begeleid door violiste Liliane Sioncke en natuurlijk door Wap Zelf.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *