Lidl opent vestiging in Stabroek


Dinsdagavond 2 oktober had de officiële opening plaats van de Lidl op het Picoloplein te Stabroek. Hiermee opent deze keten zijn 298ste vestiging. En ze zijn blij dat dit in het Noorden van Antwerpen is. Ze zijn sociaal geëngageerd en proberen de mensen uit de streek hierbij te betrekken. Zo steunden ze al de fietstocht van ‘Kom op tegen Kanker’ en stond er op de dorpsdag van zondag 30 september een standje met een gevuld winkelkarretje. Je kon het bedrag van de inhoud op een briefje noteren en diegene die er het dichtste bij zat, werd verwittigd en kon dinsdag de inhoud meenemen. Wim Delabie uit de Sterrehoevelaan in Stabroek noteerde 54,35 euro en zat er 0,03 euro naast. Daarnaast hadden ze nog een pallet ter waarde van 1000 euro dat overhandigd werd aan het OCMW. Voorzitster van het OCMW Martha Wynants was blij met dit nobel gebaar en verzekerde dat het goed en discreet zou verdeeld worden.

Gratis winkelen
Woensdag 3 oktober kregen alle aanwezigen die voor het openingsuur op de parking waren,  een lotje voor deelname aan de actie ‘1 minuut gratis winkelen’, een openingsstunt waarbij de winnaar en eerste klant om 8.30 uur gedurende één minuut zo veel mogelijk spullen in het winkelkarretje mocht laden. De gelukkige was de 73 jarige P.  Vosters van de Rietbank uit Berendrecht. Hij kreeg daarbij de hulp van het winkelpersoneel en kon uiteindelijk voor 121,95  euro winkelwaar met naar huis nemen.

Woensdagavond, 3 oktober  verloot Lidl om 17.30 uur onder alle aanwezige klanten ook één volle winkelkar. Die kar staat in de winkelbij de ingang.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *