Let's go bananas met de leerkrachten van Mater Salvatoris!Op zaterdag 16 september nemen zeventien leerkrachten van het Mater Salvatorisinstituut in Kapellen voor de zesde maal deel aan de Drakenbootrace in Antwerpen. Als enige school trachten ze al enkele jaren hun mannetje/vrouwtje te staan tussen de grote haventeams.
Ook dit jaar zullen de leerkrachten aantreden in zeer opvallende outfits, wees daar maar zeker van! Wie nog eens graag de eigenzinnige creatie van vorig jaar wenst te bewonderen, kan een promofilmpje van de organisatie bekijken, dat werd uitgezonden op ATV (zie https://www.youtube.com/watch?v=oSxBaMnFiR4).
De kans is groot dat de leerkrachten sportief gezien het onderspit zullen moeten delven, maar voor hen primeert de teamspirit en hun ondertussen legendarische strijdkreet ‘OSU-GARYU-YANTSU-KYOKU!’ (Gegroet, de nederige draak zal, omdat hij puur is, steeds tot het uiterste gaan!), zal ongetwijfeld meermaals over het Kattendijkdok galmen. Of het Mater Salvatorisinstituut “De school met de beste én tofste leerkrachten van Vlaanderen!” is, zoals ze zelf beweren en hoe de outfit er dit jaar uitziet, dat kan u ter plaatse gaan vaststellen.
De Drakenbootrace gaat door op zaterdag 16 september in het Kattendijkdok in Antwerpen van 10 uur tot 17 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *