Lentenamiddag in OLO-Rotonde Brasschaat


BRASSCHAAT – Reeds verschillende jaren organiseert de Lions club Antwerpen Moerland een lentenamiddag voor personen met een beperking. Zaterdag 6 mei is Sam Gooris opnieuw te gast.

Dit jaar is de 15e editie en gaat nu door bij OLO-rotonde Brasschaat. Vorige edities vonden plaats op de zorgboerderij Meander. Verschillende jaren werd dit project ook gesponsord. De Zorgboerderij is in 1974 ontstaan uit het Sterrenhuis vzw in Brasschaat. 1980 is een mijlpaal in de geschiedenis van het huidige boerderijproject. Zorg, buurt en boerderij vinden elkaar rond diverse thema’s: zinvolle dagbesteding, (sociale) tewerkstelling, therapie, opleiding, recreatie, toerisme, kunst, cultuur, productverkoop… Sinds 1 januari 2022 zijn ze gefuseerd tot vzw OLO-Rotonde, reden om de locatie te veranderen.


Lions Club Antwerpen Moerland is opgericht in 1975 en maakt deel uit van de organisatie “Lions Club International”. Dit is de grootste NGO ter wereld met circa 1,4 miljoen leden.
Wij zijn actief in de regio Brasschaat, Kapellen, Wuustwezel, Essen, Kalmthout, Stabroek,… “Moerland” verwijst naar de moerasachtige ondergrond die kenmerkend is voor de omgeving.
Onder het motto “We Serve” zet Lions club Antwerpen Moerland zich reeds meer dan 40 jaar in ter ondersteuning van sociale en culturele projecten voornamelijk in en rond het noordoosten van Antwerpen. Wij organiseren allerlei activiteiten, onze zgn. fundraising, met een golftornooi, verzamelen van oud en vreemd geld in warenhuizen, verkoop van exclusieve olijfolie, een textielslag en voorgaande jaren ook de Perronnekesrally/-feest op Perron Noord, tevens een afdeling van Rotonde.
Jaarlijks wordt een lentenamiddag georganiseerd voor andersvaliden met zang en dans. We verwachten bijna 300 personen incl. begeleiding.


Het evenement start om 14u. Sam Gooris wordt omstreeks 15.30u verwacht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *