Len De Cock plukt de kop in LilloDe 26-jarige Len De Cock (met ce o ce ka) uit Wuustwezel heeft zondag in Lillo de kop van de gans getrokken even na halfzes. De strijd duurde lang nadat Jorn De Meulenaere uit Zandvliet op de meest schitterende wijze zeven mazen van het net had doorgesleurd. Er diende nadien nog meer dan drie rondes onder de  ronduit moedwillige en uiterst taaie gans gereden te worden.
Len De Cock is drie jaar lid van de Ware Gans en reed voor de tweede maal mee. Hij beurde een premie van 3.253 euro en werd uitbundig gevierd in het kruitmagazijn.
Daar had in de voormiddag een ongelooflijke receptie plaats als afscheid van oud koning Freddy Brands. ‘Burgemeester’ Kris Dockx wist als naar gewoonte de genodigden en de toeschouwers te boeien met zijn  geestige kommentaren. Het weer was goed en de stemming opperbest. Dat was al een voorsmaakje  van volgende zondag wanneer in Lillo het keizerrijden wordt ingericht. Vermelden we nog dat oud minister Van Mechelen en deputee Koen Helsen hun opwachting maakten in Lillo en dat Helsen op vraag van schepen Daems van de provincie

De Lillose champetter schreef boetes

De champetter van Lillo (Jos van den Eynde) heeft weer boetebonnen opgemaakt tijdens het koningsrijden.
Hieronder de uitslag van de winnende nummers: 525 – 541 – 542 – 550 – 570 – 602 – 660 – 665 – 672 – 830 – 833 – 898.
Prijzen afhalen tot 10 april bij Guy :  0476 962 579 en best eerst telefoneren om af te spreken, want hij is niet altijd thuis bij de haard of bij Petrus Bollens tel. 03 605 13 84


De nieuwe koning van Lillo is een goeie kandidaat voor zondag


een premie losmaakte van 1500 euro voor het keizerrijden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder