Laten we onze politiemannen ook eens in de bloemetjes zetten

BERENDRECHT – Vrijdagavond 11 juni om 21 u hoorde Mon Bril en zijn echtgenote Monique sirenes door de Bosstraat in Berendrecht loeien. Ineens een luide knal van een aanrijding. Monique gaat kijken op straat en ziet aan het rondpunt een aanrijding, ineens een persoon die het op een lopen ze en achtervolgd wordt door een politieagent. Hij loopt het straatje verbinding Bosstraat- Monnikenhofstraat in. Mon zit met een vriend van de zon te genieten in de hof en deze zegt ineens “Kijk Mon iemand in de hof, deze springt direct over de scheidingsdraad met de buren!
Ineens die agent in de hof en wij roepen “Hij is daar over de draad gesprongen, de agent springt met een soepele manier erover. De gezochte zat op de scheidingsdraad van de volgende buren. We zeggen “Daar is hij”!
“De manier waarop de agent deze heeft overmeesterd was zeer koelbloedig en op een correcte manier , rustig maar ben zeker dat de adrenaline aanwezig was. Mijn bewondering hiervoor”, aldus Mon Bril.
“De agent heeft hem geboeid en naar de combi gebracht. Vooraleer onze hof te betreden heeft deze agent op een zeer beleefde manier gevraagd of hij even de hof mocht doorzoeken. Deze mensen worden veel te dikwijls negatief in de krant en op sociale media vermeld. “Ik heb het nu in levende lijven gezien wat dit teweegbrengt, ik had toen de gezochte man de hof in liep, geen goed gevoel erbij , chapeau voor deze mensen, niks meer dan bewondering”. Proficiat mannen van wegen alle geburen!

Deze mensen verdienen het om positief in de media en krant gebracht te worden. Voel me veiliger nu.
(Bril E.)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder