Landelijk Dienstencoöperatief zet trouwste klant in de bloemetjes

Landelijk-Dienstencoöperatief-zet-trouwste-klant-in-de-bloemetjes
Mevrouw Anthonissen uit Wuustwezel werd in de bloemetjes gezet als de trouwste klant van ons regiokantoor in Kapellen.
Al van in de prille beginperiode van de dienstencheques maakt ze gebruik van onze dienstverlening. De hulp werd vroeger opgestart bij onze zusterorganisatie Landelijke Thuiszorg en sinds het ontstaan van Landelijk Dienstencoöperatief krijgt ze poetshulp van ons.  “Ze maakte als klant ook de sterke groei van Landelijk Dienstencoöperatief van kortbij mee: eerst werd ze geholpen door het regiokantoor van Herentals, later door regiokantoor Hoogstraten en sinds de opstart – exact vijf jaren geleden – van regiokantoor Kapellen van hieruit.” zegt kantoorverantwoordelijke Ingrid Van Houwenis.
Mevrouw Anthonissen voegt eraan toe: “Ik ben heel tevreden over mijn huishoudhulp Sandy. Ze helpt me ondertussen al 7 jaar in het huishouden en ik ben van plan om nog lang klant te blijven.”
“Ons klantenbestand is heel divers.” verduidelijkt kantoorverantwoordelijke Ingrid Van Houwenis. “Iedereen kan klant worden. De redenen waarom onze klanten huishoudhulp aanvragen zijn al even uiteenlopend. Voor sommigen wordt het moeilijk om het huishouden nog alleen te onderhouden. Voor mensen die werken is het vaak een hele opdracht om hun werk te combineren met hun gezin en hun huishouden. Een extra paar handen voor de huishoudelijke klusjes is dan erg welkom.
Momenteel stelt Landelijk Dienstencoöperatief meer dan 2.200 mensen tewerk en hebben we meer dan 13.000 klanten.
Landelijk Dienstencoöperatief, Ingrid Van Houwenis – Stationsstraat 4 – 2950 Kapellen – tel. 03/317 03 10 – ivanhouwenis@Ons.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *