Laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor Volleybalclub Kapellen

Zaterdag 6 april speelt ons fanionteam zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Daarom lanceren we deze oproep. Om onze ploeg voor een laatste keer aan te moedigen en naar een overwinning te stuwen, hebben we heel veel volk nodig. Hoe meer zielen, hoe meer sfeer. Dit hebben we tijdens onze vorige thuismatch tegen VDK Gent mogen meemaken. En dat smaakt naar meer. De massale opkomst van supporters en sympathisanten, was voor onze manschappen op het veld een extra stimulans om een topprestatie neer te zetten, en de leiders van Liga B met slechts 1 puntje huiswaarts te sturen.
Dus iedereen, leden en familie, vrienden en kennissen, sponsors en sympathysanten worden zaterdag 6 april in de sporthal van Kapellen verwacht om onze ploeg een laatste keer te komen aanmoedigen met de nodige decibels. Breng toeters en bellen mee, ratels, fluitjes, trommels, potten en pannen, alles wat niet te groot en te zwaar is, en voor de nodige animo kan zorgen. Alle middelen zijn dus goed om van onze thuisarena een ware heksenketel te maken, doch steeds met het nodige respect voor de tegenstanders van Nivelles.
Al wie aanwezig wil zijn, kan aan Pol vrijkaarten vragen tijdens de komende week in de sporthal. Na de wedstrijd gaan we verder in de smashbar, en bouwen we een feestje om het (thuis)seizoen af te sluiten. Een seizoen dat we begonnen met een sterk vernieuwde ploeg, dewelke bewees zijn plaatsje in Liga B zeker waard te zijn. Een (h)echt team dat alle topteams thuis in het verlies speelde, en enkel door de te smalle kern een heel aantal andere wedstrijden niet winnend kon afsluiten. De goeie sfeer in de groep, maar ook zeker de goeie sfeer rond het veld, hebben ertoe bijgedragen dat al onze spelers ook volgend seizoen nog voor Vc Global Wineries Kapellen zullen aantreden. Met de nodige gerichte versterkingen voor het team, en met de blijvende steun van onze supporters, belooft het volgende seizoen nu reeds eentje om duimen en vingers van af te likken…
Bij deze willen het bestuur en de spelers alvast de supporters en sponsors bedanken voor een tof seizoen, en roepen we iedereen op om een laatste keer het beste van zichzelf te komen geven op zaterdag 6 april om 20:30u in de sporthal van Kapellen.
Alvast tot dan, en we hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen. HET DAK GAAT ERAF!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *