Kunstwerk “De Bekroning” beschikbaar op ansichtkaarten

Het kunstwerk “De Bekroning” is verkrijgbaar op ansichtkaart


Op donderdag 24 maart 2022 lanceerden kunstenaar Eric De Vree en de “Verenigde gansrijders Antwerpse polder” tijdens een persmoment het kunstwerk “De Bekroning”.

Voorzitter van de Polderbond, Fons Stuyts, kunstschilder Eric De Vree en keizer 2019 Maarten Gabriels, bij de voorstelling van de giclee “De Bekroning”

Dit kunstwerk op doek geeft de felbegeerde keizerskroon weer in al zijn glorie. Op bestelling konden leden en sympathisanten een hoge kwaliteitsafdruk bekomen waarvan de winst door kunstenaar Eric volledig geschonken werd aan de maatschappij. Enkele tientallen exemplaren gingen over de toonbank en kregen inmiddels een zeer mooi plaatsje in livings, hobbykamers, inkomhallen enz.


Ook op zogenaamde ansichtkaarten is dit werk sinds kort te bewonderen. Een mooie degelijke kaart van 15 cm op 15 cm, met een bijhorende enveloppe. Voor de prijs van 4€/st kan deze gekocht worden bij voorzitter Alfons en bij secretaris Pieter. Ook op het komende keizeruithalen in Lillo op zaterdag 24 september as. kan deze kaart gekocht worden.
Aan de bonnenstand van de Ware Gans Lillo kan deze kaart verkregen worden na cashbetaling. De oplage van deze kaarten is beperkt, op tijd erbij zijn is dus de boodschap.
Nogmaals hartelijke dank aan kunstenaar Eric De Vree voor dit mooie aanbod.

Kaarten kunnen bekomen worden via: Alfons Stuyts: voorzitter@polderbond.be – Pieter Aendekerk: secretariaat@polderbond.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *