KSK Nieuw Stabroek trapt voetbalseizoen af met nieuwe kantine en 575 leden

STABROEK – Op vrijdag 9 september opende KSK Nieuw Stabroek het nieuwe voetbalseizoen met een receptie voor alle leden in de gloednieuwe kantine. De voetbalclub trapt het seizoen af met 575 leden en zal tijdens het WK voetbal de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm laten zien in de nieuwe kantine.

Na drie jaar was de nieuwe kantine van voetbalclub KSK Nieuw Stabroek in mei 2022 eindelijk klaar. Het was dan ook de perfecte gelegenheid om voor het eerst het nieuwe voetbalseizoen te starten in de nieuwe kantine met een receptie voor alle leden. “Het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk af”, zei een opgeluchte voorzitter, Walter Eestermans. “We zijn dan ook blij jullie hier te mogen verwelkomen.”

voorzitter Walter Eestermans verwelkomde de aanwezigen

Nieuw Stabroek start het voetbalseizoen niet alleen in een nieuwe kantine, maar ook met een groeiend aantal leden. “Onze voetbalclub telt op dit moment 575 leden”, zei bestuurslid Roger Cuyt. “Dat ledenaantal groeit nog steeds en dat komt door iedereen hier. Namens het bestuur willen we dan ook alle vrijwilligers, supporters, spelers en trainers bedanken om deze prachtige club draaiende te houden.”

De voetbalclub liet ook nog weten dat ze de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens het wereldkampioenschap voetbal deze winter zal uitzenden op groot scherm in de nieuwe kantine.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *