Kom kussen onder de maretak

Een koppel deelt een kus onder de winterse maretak van Arboretum Kalmthout via #onderdemaretak #arboretumkalmthout.


KALMTHOUT – Voor het eerst is Arboretum Kalmthout open tijdens de kerstvakantie. Een ideale periode om familie en vrienden rond Kerstmis en Nieuwjaar het allerbeste toe te wensen in de frisse buitenlucht. Onder de maretakken van Arboretum Kalmthout bijvoorbeeld, want zij schitteren nu in al hun schoonheid en staan létterlijk in the spotlight.

Een feestelijke eindejaartraditie wil dat een kus van een geliefde onder een maretakkenbol veel geluk zal brengen. Maar vanwaar komt die eeuwenoude aantrekkingskracht van de maretak op mens en dier? Een liefdesverhaal met een plakkerig kantje … Bezoekers ontdekken tijdens hun wandeling in de tuin heel wat interessante en leuke anekdotes via de infopanelen bij de oude maretakken.

Bezoekers mogen hun sfeervolle kus-onder-de-maretak-foto’s delen op sociale media. Kinderen die hun ouders eens in een kadertje willen stoppen, kunnen daar en dan de foto nemen als herinnering aan een gezellige uitstap. Tot vandaag geloven velen dat een kus tussen geliefden onder de maretak extra geluk brengt.

De coronamaatregelen blijven van kracht. Een bezoek aan Arboretum Kalmthout doe je bij voorkeur alleen of met je gezin. Je kunt de tuin maximaal per vier personen bezoeken, kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend. Tickets met tijdslot zijn vooraf te boeken via de website. Onder de maretak kussen doe je uiteraard enkel met leden van je eigen gezin of eventueel met je knuffelcontact.

Het evenement vindt plaats 15 december 2020 tot en met 6 januari 2021, dagelijks van 10 tot 17 uur (uitzonderlijk gesloten op 25 december 2020 en 1 januari 2021)

Contact- & bezoekadres; Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België – T +32 (0)3 666 67 41 – info@arboretumkalmthout.be

Copyright: Arboretum Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *