Kom bewegen op de beweegbank

De dames geven alvast het goede voorbeeld

STABROEK – Aan het graspleintje naast het gemeentehuis staat heel de maand september een beweegbank opgesteld.  Het toestel heeft verschillende functies.
De bank is uitgerust met 6 verschillende fitnesselementen waaraan of waarop je meer dan 250 lichaamsoefeningen kan doen.  Het is ideaal om pull- en push-ups te doen en te stretchen. Je hoeft echt niet sportief te zijn om de beweegbank te gebruiken en je blijft toch fit. De beweegbank is ook heel toegankelijk voor senioren en G-sporters.

De beweegbank is er voor jong en oud

Bijhorende infopanelen zorgen ervoor dat je zelf aan de slag kan voor een gebalanceerde work-out.  Je kan ook de IPitup app installeren die je op het infobord vindt.

Het infobord zorgt ervoor dat jezelf aan de slag kan

Kennismakingssessies

Tijdens de maand september worden door de sportdienst wekelijks gratis kennismakingssessies georganiseerd. Deze zijn laagdrempelig en worden begeleid door de gediplomeerde IPitup-trainers Lief en Antje van de sportraad. “We hebben hier een cursus voor moeten volgen en kennen dan ook perfect de mogelijkheden van de beweegbank”, zeggen de dames.

De sessies zijn op zaterdag 10, 17 en 24 september, telkens van 10 tot 11 uur. Op voorhand inschrijven is aangewezen, het aantal deelnemers per sessie is beperkt.  Stuur een mailtje naar sportdienst@stabroek.be of bel op het nummer 03 210 11 71

Bij voldoende interesse overweegt de gemeente te investeren in 1 of meerdere banken op verschillende plaatsen in de gemeente.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *