Koersen met Zandvlietse kermis

ZANDVLIET – Het is eindelijk weer zover! De koersen ingericht door de Polderklievers tijdens Zandvlietse kermis gaan terug door. Op zondag 10 juli wordt het clubkampioenschap van de Polderklievers gereden. Aanvang om 15 uur. Dinsdag 12 juli gaat “de koers met een hart” door. Start om 19 uur.

 Het concept van het clubkampioenschap en de ‘koers met een hart’  blijven hetzelfde. De enige wijziging is dat de start en aankomst aan Café Noordland is. Dus ook met het clubkampioenschap staan de boxen voor de wisselzones opgesteld aan Café Noordland.

De grootste wijziging is vooral de rijrichting. Deze is omgedraaid nu waardoor de aankomst vlak na de kasseistrook is en dat zal zeker spektakel opleveren aan de Volle Ton en Café Noordland.

Volgende ploegen nemen deel op dinsdag: Polderklievers, Sturmers, Spartaan, Hamburg, De Leeuw, Cycle Monkeys, WTC Raffic en WTC Eagles.  

Tijdens de koers worden er de nodige verkeersmaatregelen getroffen. Een overzicht vind je op https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-berendrecht-zandvliet-lillo/nieuws

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.