Icoon op podium Vlaanderen Feest! in Berendrecht

Berendrecht – Ter gelegenheid van Vlaanderen feest!  had  het district Berendrecht/Zandvliet/Lillo ism Vrijetijdscentrum De Schelde een feestelijk programma voor jong en oud in elkaar gestoken. Het terrein aan het Booswegske werd omgetoverd tot een festivalweide, met optredens,  animatie, drank- en foodtrucks.

Om 14 uur startten de feestelijkheden  met een meezingsessie voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De Flandriens zorgden voor anderstalige Belgische Hits. The Juliets brachten dan weer stomende pop- rock- en danscovers. Traditiegetrouw verzorgt de Koninklijke Fanfare Willen is Kunnen ook een optreden.

Om 20.30 was de beurt aan Raymond van het Groenewoud. Deze veelzijdige muzikant en begenadigd songschrijver had een playlist samengesteld met zijn grote hits. Zijn stevige live-reputatie deed hij alle eer aan in Berendrecht.

Na het optreden van het Groenewoud stroomde het festivalterrein vol met fans van de boysband Get Ready. Get Ready werd gevormd in 1995 en bracht in 1996 haar eerste single Diep uit. De groep doorliep turbulente jaren waarin leden de band verlieten en op zoek moest gaan naar nieuwe zangers. In 2021 bracht de groep ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan een herwerkte versie uit van hun allereerste hit Diep. Ondertussen heeft de band nog niets aan zijn charme ingeboet en zorgde ervoor dat de festivalweide een bruisend, dansend terrein werd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *