Koers- en loopwedstrijd op Stabroekse kermis

Zondag 3 juni wordt in de  Stabroekse Dorpsstraat de kermiskoers en -loop ingericht.

Dit jaar is er een wijziging in het programma. De koers en de loopwedstrijd wisselen van tijdstip. Om 14 uur start eerst de Vluchtheuvel. Daarna komen de wielertoeristen in actie. De sportieve namiddag wordt om 16.30 uur afgesloten met de kermisloop.

Koers Vluchtheuvel
De bewoners van de Vluchtheuvel starten om 14 uur aan café De Klok. Vrijwilligers rijden samen met de residenten 1 ronde ( 7 km.) van hetzelfde parcours als dat van de wielertoeristen.

Kermiskoers
Wielerclub Stabroek i.s.m. het gemeentebestuur, de sportraad en Edegem Bicycle club richt voor de vijfde keer een “Gentelman” wedstrijd in voor wielertoeristen. Start omstreeks 14 uur ter hoogte van cafe De Klok, Dorpsstraat 41 te Stabroek. Het parcours loopt langs de Dorpstraat, Abtsdreef, Oud Broek, Danckerseweg en Hoogeind.  De deelnemende clubs komen uit de gemeente Stabroek, Berendrecht Putte en Zandvliet.

Kermisloop
ACSS  is in diepe rouwe bij het overlijden van Jaitse Cannaerts. Op verzoek van de ouders van Jaitse zal de kermisloop in de Dorpsstraat  toch doorgaan. De inrichters voorzien een speciaal moment na de kinderloop ter nagedachtenis van Jaitse, waar de ouders Tine en Erik aanwezig zullen zijn. ACCS doet een oproep om massaal aanwezig te zijn op het herdenkingsmoment.

Er zijn de jeugdwedstrijden:  6 tot 9 jaar = 635m; 10 tot 14 jaar = 1270m; prestatieloop van 5 km voor iedereen. Wedstrijd van 10 km voor dames en heren vanaf kadet.  Om16u30starten de jeugdwedstrijden.
Om 17h00 start de 5 km prestatieloop en de 10 km wedstrijd.

Info: www.acssvzw.be – tel. 03/568.64.78

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder