Knelpuntenwandeling: wandelen voor meer veiligheid

Een veilige omgeving is van belang voor iedereen. Een onveilige omgeving kan immers ongevallen veroorzaken. Voor mensen die minder goed te been zijn of in een rolstoel zitten, kunnen obstakels zoals drempels grote hindernissen zijn.
Daarom wordt op woensdag 11 mei 2011 een knelpuntenwandeling georganiseerd. Het gemeentebestuur, het OCMW-bestuur, de gemeentelijke welzijnsraad, de werkgroep toegankelijkheid, de gemeentelijke ouderenadviesraad, de Kalmthoutse rusthuizen, enz. wandelen alvast mee. Zij hebben zowel aandacht voor belemmeringen als voor successen.
Iedereen die graag een steentje bijdraagt aan een veilig Kalmthout, kan dit doen door mee te wandelen en/of vooraf foto’s van knelpunten door te sturen. De wandeling van ca. 2,5km start om 13u30 aan het OCMW (Heuvel 39) en eindigt rond 15u30 aan het DC De Groten Uitleg (Kerkeneind 20). Bij aankomst krijgt iedere deelnemer een kopje koffie en cake.
Info: welzijn@kalmthout.be , 03 620 22 69

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder