Kleuters brengen kerstverhaal in de Sint Catharinakerk.


Donderdagnamiddag 21 december  brachten de kleuters van de derde kleuterklas van de Sint Catharinaschool uit Stabroek een mooi kerstverhaal over de geboorte van het kindeke Jezus, in de Sint Catharinakerk. Ouders en grootouders waren dan ook massaal present om hun kind/kleinkind te zien schitteren in het kerstverhaal.
Op het grote podium namen Jozef en Maria plaats en wachtten op de geboorte van hun kind. Ondertussen zorgde het kinderkoor, onder leiding van Juf Antje voor stemmige kerstliedjes. Engeltjes, herders met hun schaapjes en de drie wijzen uit het Oosten kwamen op bezoek. Zij brachten geschenken mee voor het pasgeboren kindje Jezus.
Iedere kleuter kreeg een rolletje in het verhaal en was dan ook mooi uitgedost. De witte feeërieke engeltjes, de stoere herders met hun zwarte en witte schaapjes, de drie wijzen met hun koningsmantel en kroon en het koortje als gospelzangertjes, zorgden voor een indrukwekkend kerstspel.
Juf Lutgarde en juf Kim leerden de tekst aan de kleutertjes aan. Juf Karen verzorgde de voorstelling en Juf Antje begeleidde het kinderkoortje.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder