Giften "Clics Cares" brachten 6000 euro


Op de opening van  de nieuwe Clicsfabriek en kantoorgebouw, op 2 november jl in Wuustwezel stond er aan de ingang een” Clics Cares” brievenbus opgesteld  waarin vrije giften mochten gedaan worden. De brievenbus werd mooi gevuld en de giften brachten  bijna 6.000 euro op voor het goede doel. Dit bedrag werd 50/50 verdeeld onder “To walk again” en “VZW 22Q13”. Vorige week werd aan de organisaties elk een cheque van €3.000 overhandigd.  Het Clics team wenst To Walk Again en VZW 22Q13 veel succes met hun projecten en onderzoeken!
Nogmaals van harte bedankt voor jullie komst en jullie inzet voor het goede doel! Wij wensen jullie alvast prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
Het Clics team
Wereldrecord
Wisten jullie ook dat de “VZW 22Q13” een wereldrecord aangaat om het grootste Clicformers tapijt te bouwen? Hoe kan je meedoen? Heel simpel!  “Wordt meter / peter van een vierkante meter”. Het gigantische tapijt zal tentoongesteld worden op zondag 24 juni 2018 in het Sportcomplex Kattegat te Wuustwezel.
Iedereen kan mee sponsoren aan het tapijt en online blokjes kopen via volgende link: http://www.dreamfestival.be/dream-bouwrecord/
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *