Kinderhuwelijk in het districtshuis van Berendrecht


In het kader van het thema ‘Mijn buurt’ bracht het 4de leerjaar van basisschool Noordland een bezoekje aan het districtshuis in Berendrecht.
Eerst kregen de leerlingen er een rondleiding door de communicatieverantwoordelijke van het district Liesbeth Sleymer om er kennis te maken met de administratieve dienstverlening.
Daarna volgde het hoogtepunt in de trouwzaal nl. het kinderhuwelijk van Lander De Mulder en Kato Vingerhoets dat voltrokken werd door de districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen.  Het bruidspaar zag er echt schitterend uit.  Kato droeg een mooie witte bruidsjurk met een prachtig bruidsboeket en de bruidegom een zeer sportieve outfit. Ook de andere leerlingen en juf Kathleen waren speciaal voor deze gelegenheid helemaal uitgedost in bruids- of feestkledij. Zij kregen ook een rol toebedeeld. Zij waren de getuigen, de ouders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes die de ringen droegen, de familie,… om het allemaal echt te doen lijken.  Het huwelijk werd jammer genoeg niet bezegeld met een kus.  Die zullen ze waarschijnlijk bewaren voor later…De kinderen hebben er enorm van genoten en keerden veilig per fiets terug naar school.
Meer info: basisschool Noordland, tel. 03 568 78 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder