Kinderchampagnekurken knallen op eerste chirozondag

STABROEK – Zondag 4 september knalden de kinderchampagnekurken bij de eerste chirodag in het nieuwe lokaal van chiro Kristal te Stabroek.Eerder had op vrijdag de officiële opening plaats van het nieuwe onderkomen van de chiro aan de Parklaan 57 te Stabroek. Zo’n 300 genodigden kwamen dan ook een kijkje nemen en waren vol lof over het nieuwe gebouw.

Zaterdag werd het feestweekend voortgezet met tal van activiteiten. Zo had de leiding een attractiepark op het grasplein achter de lokalen, opgesteld en werd er een kubbstornooi ingericht. Rond 18 uur konden de hongerige zich te goed doen  aan de lekker barbecue. De dag werd afgesloten met een “Bontering”, waarbij de chiroleden luidkeels liedjes zongen en hen van hun elegantste kant lieten zien tijdens de dansjes.

( lees ook artikel op onze site: Nieuw chirolokaal in Stabroek zorgt voor unicum in Vlaanderen )

Kinderchampagne

Zondag startte de eerste chirodag in het nieuwe lokaal. Bekende gezichten maar ook nieuwe kids kwamen opdagen voor  lekker te kunnen spelen en te ravotten. Ook voor hen werd een officieel openingsmoment ingericht. Schepen van jeugd Liesbeth Verhaert, getooid met sjerp, mocht samen met hoofdleiders Thomas Eysackers en Lars Jongenelen het lint doorknippen.

En om het allemaal nog wat feestelijker te maken werd de ganse bende getrakteerd op kinderchampagne. Bij de ene ging het nat vlotjes naar binnen, terwijl sommige de voorkeur gaven aan lekker appelsap. Voeg daarbij nog de lekker curryworsten, kaasjes en toostjes en de het nieuwe werkjaar van Chiro Kristal nam meteen een vliegende start!


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder