Kinderburgemeester Jarne Bisschops huwt Jana en Arne


HOEVENEN – Het 4de leerjaar van de Gemeentelijke Basisschool De Rekke bezocht vorige week het Stabroeks Gemeentehuis. Velen waren onder de indruk van de verschillende mooie lokalen maar het meest interessant vonden ze toch wel “Het gevang”.

In de raadzaal mochten de kinderen als echte gemeenteraadsleden plaatsnemen in de prachtige witte zetels. Daar werden de diverse vragen door Burgemeester A. De Bie, Schepen van Onderwijs R. Engels en Schepen van Milieu R. Staes uitgebreid beantwoord.
Na een tochtje door de verschillende verdiepingen kwamen ze uiteindelijk in de Trouwzaal terecht waar Jana Caremans en Arne Vanhulle het koppel bleek  te zijn dat in het huwelijk zou treden.
Kinderburgemeester Jarne Bisschops voltrok uiteindelijk het burgerlijk huwelijk waarna  het kersverse koppel elkaar vriendschapsbandjes over de handen schoof.
Uitbundig en gillend vroegen en  verwachtten de medeleerlingen een kussend koppeltje te mogen aanschouwen maar het bleef bij een verlegen ondeugende blik.
Aansluitend kregen alle leerlingen op deze zonnige en warme huwelijksdag door de ouders een glaasje kinderchampagne aangeboden.
Onder politiebegeleiding  en met de hulp van enkele ouders, fietsten de kinderen weer veilig terug naar  school.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder