Kim Van Oncen showt de enige en unieke Keith Haring ter wereld!

    Kim showt een uniek werk van Keith Haring, geflankeerd door 2 originele subway drawings.                          

KAPELLEN – De 5e editie van Hammertime art auctions is zopas van start gegaan en wordt in de kijker gezet door actrice en kunstliefhebber Kim Van Oncen. In de veiling van 245 werken zitten ongeziene pareltjes.

De ets van Picasso springt onmiddellijk in het oog want door zijn kleine oplage is het werk al snel 12.500€ waard. Een reusachtig werk van Luc Tuymans, dat bijna 2,5 meter breed is, heeft een geschatte waarde van 20.000€ maar kan op deze veiling al van de hand gaan voor 10.000€.

De artiest in de kijker is deze editie echter Keith Haring. Deze New Yorkse popart artiest wordt vertegenwoordigd met maar liefst 18 originele werken voor een totaal geschatte waarde van 250.000€.

Zo biedt Hammertime een unieke en originele tekening aan waarvan er geen tweede ter wereld is.
Dit werk, dat achteraan werd bestempeld door de Keith Haring Foundation, heeft een geschatte waarde van 65.000€.

De Antwerpse Panamarenko, aanwezig met 61 werken, wordt geflankeerd door andere grote namen zoals Raveel, Fabre, Magritte, Koen Van Mechelen, Warhol, Alechinsky, Herman Brood en vele anderen.

Gegadigden kunnen de komende 11 dagen dus hun slag slaan door te bieden op 1 van de vele unieke werken uit deze imposante veiling van Hammertime, die afloop op 29 maart.

HammerTime bvba – 32 489 04 39 75 – www.hammertime.be

©Hammertime

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *