Kim Dorikens kandidaat burgemeester te Stabroek


Stabroek – Huidig schepen Kim Dorikens gaat als lijsttrekker naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Net als de andere partijen maakte ook de plaatselijke afdeling van sp.a van haar nieuwjaarsontmoeting gebruik om de lijsttrekker officieel voor te
stellen. Na twaalf jaar oppositie stapte Sp.a zes jaar geleden opnieuw stevig in de huidige coalitie. Kim Dorikens vertrok toen van op de tweede plaats en was met haar 309 voorkeurstemmen direct goed voor een schepenmandaat. Kim werd verantwoordelijk voor cultuur, sport en sociale zaken. De lijsttrekker van zes jaar gelden, huidig schepen Rudi Staes kreeg toen 571 achter zijn naam. Alhoewel de partij het nog moet officialiseren wordt algemeen verwacht dat huidig schepen voor Milieu Rudi Staes de lijst gaat duwen.

Bestuursleden
Zoals het hoort in een verkiezingsjaar versterken de  politieke partijen hun positie en hun werking. Tijdens de nieuwjaarsontmoeting stelde de plaatselijke afdeling van de sp.a haar nieuwe bestuursleden voor. Eddy Armirotto (50) stapt het Sp.a-bestuur binnen. Hij is werkzaam bij Tucrail, een dochtermaatschappij van Infrabel en is daar verantwoordelijk voor werkzaamheden in verband met de bovenleidingen. Ook François Borghamns (62) wordt nieuw bestuurslid. Hij werkte bij de Duitse chemiereus Evonik en was er vakbondsafgevaardigde en lid van het comité Veiligheid en gezondheid.

Foto: vlnr. Herman Dorikens, Eddy Armirotto, François Broghamns en Kim Dorikens

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *