Kiekenrijders openen éénmalig café “Lauwke van ’t Licht” tijdens Keizerschap!

LILLO/ZANDVLIET – Nu zondag 26 maart tijdens het Keizerschap, houden de Kiekenrijders van Zandvliet (Chiro De Kievitjes en vzw het Kievitjesnest) éénmalig café “Lauwke van ’t Licht” open, en dit vanaf 12u00.

Ze serveren er bier, alcoholvrij bier, frisdanken, cava, wijn, thee, koffie en warme soep. De opbrengst gaat integraal naar Chiro De Kievitjes. Er kan enkel cash betaald worden.

Verder zijn die dag in Lillo ook café “Bij Marleen” op ’t Pleintje open, en staan er verschillende tapwagens van De Ware Gans Lillo. Die baten eveneens hun gezellige en droge feesttent uit op het Kazerneplein, waar zich het epicentrum van dit gebeuren bevindt.

“De Kiekenrijders wensen alle ruiters en verenigingen veel succes, en hopen op een talrijke opkomst in Lillo. Dat is goed voor de lokale horeca en de organiserende vereniging. We zijn blij dat we last-minute een aanvulling kunnen zijn op alle andere goede initiatieven. We danken ook iedereen die ons helpt en ons de mogelijkheid geeft dit te organiseren, voor de jeugd”, zeggen initiatiefnemers Luk Vermeylen, Arne Geladi & Zander Vliegen in koor.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *