Kevin Pauwels gehuldigd te Kalmthout

Het veldritseizoen is ten einde. Zondag 19 februarri  werd in Malle de traditionele Sluitingsprijs in het veldrijden gereden. Vijf maanden lang hebben we kunnen genieten van de wekelijkse strijd tussen de veldrittoppers. Zeker in Kalmthout volgen we het veldrijden met meer dan gewone aandacht. We keken nauwgezet toe op de prestaties van onze Kalmthoutse veldrijders.

Begin januari werd dorpsgenoot Wietse Bosmans al gehuldigd voor zijn titel bij de beloften op het Belgisch kampioenschap. En ook ‘onze’ Kevin Pauwels beleefde een topseizoen. Op 30 wedstrijden behaalde Kevin niet minder dan 12 overwinningen, 9 tweede plaatsen en 4 derde plaatsen. In Hoogerheide werd hij winnaar in het UCI-wereldbekerklassement en afgelopen zondag nam hij de GvA-trofee in ontvangst. Kevin Pauwels is daarmee de meest regelmatige veldrijder bij de elite van dit seizoen.
De gemeente Kalmthout organiseerde op donderdag 23 februari 2012 een huldiging in de raadzaal van het gemeentehuis. Ook grootmoeder Fien was erbij.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder