Kerstviering in Kleuterschool De Platanen – Kapellen

kerstviering-in-de-platanen
Alle kleuters van Kleuterschool De Platanen vierden de laatste schooldag voor de vakantie kerstfeest in de kerk van Hoogboom.  De kerk was drukbezet door enthousiaste ouders en grootouders.  Dit jaar stond het zingen van kerstliedjes op het programma. Eerst zongen de juffen en directeur een liedje waarin zij iedereen in meerdere talen een vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar wensten. Daarna waren de kleuters aan de beurt. Per klas zongen zij met hun kinderstemmetjes een mooi kerstliedje. Alle liedjes werden op de piano begeleid door An Biesemans. Tot slot werd er nog gezamenlijk met alle kleuters, leerkrachten, ouders en grootouders “Ik wens je een vrolijk kerstfeest” gezongen.  Het was een geslaagd optreden, maar daarmee was het nog niet gedaan. In een lange stoet vertrokken de kleuters en toeschouwers van de kerk naar de kleuterschool.
De school nam ook dit jaar weer deel aan de actie van Welzijnszorg tegen armoede “soep op de stoep”.  Iedereen kon rond een vuurtje genieten van lekkere tomatensoep die werd uitgedeeld door leden van het oudercomité. Het was een heel fijn en warm samenzijn, een prettige manier om het jaar met de school af te sluiten.
Het team wenst u een vredevol Kerstmis en een super 2017 !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder