Kerstfeest bij Ziekenzorg-Hoevenen


Zaterdag 17 december verzamelden bijna negentig zieken in de Hoevense Witvenzaal voor hun  jaarlijks Kerstfeest. Het aantal zieken dat thuis moet opgehaald worden stijgt bij elke activiteit, en de medewerkers van ziekenzorg hadden hun handen (en hun auto)  vol om iedereen tijdig ter plaatse te krijgen. Iedereen kreeg een warm welkom, en eens gezeten werd alvast een warm drankje aangeboden.
De namiddag begon met een boeiende uiteenzetting over de CM-actie ‘Pluk je geluk”.  De spreekster wist het publiek te blijven boeien, onder andere door heel interactief de mensen te betrekken,  bijvoorbeeld door hen eens te laten opschrijven wat ze doen als ze eens een mindere dag hebben. De opgeschreven antwoorden daarop waren soms heel verrassend.
De namiddag ging verder met een verzorgde  animatie, en met een fotomontage over de activiteiten van de voorbije jaren.   Daarbij kon iedereen zichzelf nog eens terugzien.Tussen de bedrijven in was er genoeg ruimte om een praatje te slaan, want ook daar komen de mensen voor.   
De namiddag was zo om, zodat er kon besloten worden met belegde broodjes en krentenbrood, uiteraard overgoten met voldoende warme drank.
Bij het terug thuisbrengen van de zieken waren er onderweg alleen maar  positieve geluiden te horen. De mensen hebben genoten. En dat is voldoende loon voor de medewerkers van Ziekenzorg-Hoevenen.
LW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *