Ensemble Elixir d'Anvers viert 20 jarig bestaan

Naar aanleiding van haar 20-jarig bestaan brengt het ensemble Elixir d’Anvers op zondag 11 maart 2012 haar nieuwe programma “muziek op zolder” in première .

“In 2012 staat Elixir d’Anvers 20 jaar op de planken Elixir d’Anvers zal deze verjaardag niet onopgemerkt laten voorbij gaan en is speciaal voor dit jubileumjaar via de media een zoektocht begonnen naar eigenaars van partituren gedrukt in het begin van de vorige eeuw (1900-1940). Muziek uit de Art Deco periode was immers bijzonder populair in onze contreien. Getuige hiervan zijn o.a. de talloze Belgische muziekuitgeverijen die als paddenstoelen uit de grond schoten. Vele van deze oude partituren liggen nu te wachten op zolders of in kelders om uitgevoerd te worden en daar wil Elixir d’Anvers met dit jubileumconcert werk van maken. Uit de talrijke reacties die zijn binnengelopen zal het ensemble een gloednieuw programma dat tijdens dit aperitiefconcert in première wordt gebracht.  Gelet op de reputatie van dit orkest en het groot aantal partituren dat reeds ter beschikking is gesteld wordt dit een uniek concert om nu al naar uit te kijken! Meer info kan u vinden op www.ccmerksem.be. Kaarten kan u reserveren via 03-641 62 10.”

Datum: zondag 11 maart 2012 – Plaats:  CC Merksem, Nieuwdreef 135 – Timing:  om11u30
Evenement: première “muziek op zolder” – Reservatie tickets: 03-641 62 10 of ccmerksem@stad.antwerpen.be – Meer info: www.ccmerksem.be of  www.artdecomusic.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder