Kerst bij Chiro Tempo, Ekeren

 chiro tempo kerst 2016
 
Ook dit jaar organiseerde Chiro Tempo, Ekeren weer een kerstmaaltijd in haar chirolokalen.Voor een tiental Ekerenaren, die anders alleen of geen Kerst zouden vieren, werd de Frans Lenaertsstraat 8 een tijdelijke feestzaal.Een zevental vrijwilligers van Chiro Tempo en parochieassistente Hilde Van Hoijweghen serveerden eerst aperitief met hapjes.Een chiromama maakte soep en dan volgde rundsstoverij met groentjes en kroketjes.Vrienden, ouders en sympathisanten van de Chiro zorgden nadien voor een uitgebreid dessertenbuffet.
Het EVA-centrum uit Ekeren bedacht iedereen met een kerstgeschenk.De avond startte om 18 u. De meeste gasten werden thuis opgehaald en nadien weggebracht.
De maaltijd werd gefinancierd vanuit de chirokas.
 Een paar uurtjes later stond Chiro Tempo na de middernachtmis met warme chocomelk en glühwein aan de Sint-Lambertuskerk (Ekeren-centrum) om iedereen nog een Zalig Kerstfeest toe te wensen. Pastoor Paul Verhulst bedankte op het einde van die eucharistieviering de Chiro ook weer voor hun warm gebaar.
Chiro Tempo doet dit al langer dan twintig jaar. (BVDB)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder