Keizerrijden 2021 afgelast

Het keizerrijden lokt altijd een massa volk

Het keizerrijden van de Verenigde gansrijders van de Polder was voorzien voor zondag 26 september 2021. Zowel de voorzitter van de Verenigde gansrijders van de Polder, Alfons Stuyts, secretaris Pieter Aendekerk en Stanny Gabriëls voorzitter van de Ganzenrijders Vermaak na Arbeid- jonge ruiters vzw, beslisten om het keizerrijden 2021 te annuleren.
“Rekening houdend met de aanhoudende onzekerheden welke covid-19 me zich meebrengt, werd er in samenspraak overlegd om het keizerrijden niet te laten doorgaan”, zegt voorzitter Alfons Stuyts.
“De voorgestelde maatregelen geven ons onvoldoende zekerheid om het keizerrijden in zijn volle glorie te organiseren in september, het respecteren van de eigenheid van het keizerrijden zou niet gegarandeerd kunnen worden”, aldus Stanny Gabriëls.

“We hopen ten zeerste dat covid-19 in 2022 achter ons kan gelaten worden en dat wij terug op een normale, sociale verantwoorde manier in het voorjaar het keizerrijden kunnen organiseren”, aldus Stuyts.

Het keizerrijden zal bijgevolg in Zandvliet op de Botermarkt ingericht worden door de Ganzenrijders – Vermaak na Arbeid- jonge ruiters vzw en dit op datum van zondag 3 april 2022.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *