KAS was weer druk in de weer!


Het was dus weer een druk weekendje bij de KunstKAPEL aan de Heuvels bij KAS cultuurcentrum.
Vrijdagavond 22 juni werd er naar goede traditie de gratis Zonnenwendparty gehouden; meezingen en meedansen dus. En dat heeft het sterk opgekomen KASpubliek dan ook geestdriftig gedaan. Eerst de keeltjes openzetten met meezingers zoals: “Born to be Wild”, “Oerenthard”, “Proud Mary”, “Superstitious”, “Honky Tonk Woman”… en ga zo maar door.
De zangstonde werd enthousiast afgesloten met het obligate: “Iedereen is van de Wereld” van Thé Lau; en de juichende KAS kapel joelde als vanouds. 
De coverband van dienst voor dit jaar was: “The Eggs” uit Kalmthout; en dat zijn helemaal geen zachte eitjes. De uitbundigheid sloeg al zeer vlug over naar het publiek, Dirk (Van Alphen) en zijn eitjes hadden het publiek al snel op de hand.
In de tweede set, na de pauze, gingen de stoelen en tafels al heel snel aan de kant en werd er duchtig gedanst en gevierd. Gewoonweg een leuke KASavond .
Zaterdag hadden we de smikkeltocht van het personeel van de gemeente Stabroek op bezoek, dit jaar was het thema “Holland” en de toerwandelaars werden ook vergast met maatjes en jenever; “hatsikedééj, jaa togg, niet dann!?”
Zondagnamiddag 24 juni was het de beurt aan Walter Lathouwers met zijn nieuwe band: Big W Band. Een eerste optreden of Try-out dus, Walter en zijn 6 trawanten verwende het sterk opgekomen publiek met zijn Country & Americana show. Allen prachtige nieuw zelfgeschreven nummers met een paar songs uit zijn vorig project Lathouwers & Barbier. Pure kwaliteit, proficiat Big W band, een fantastische band uit onze contreien is geboren. Volgende week zondag 1 juli, hebben we in de namiddag vanaf 14:00, nog een uitswinger; namelijk het eerste KAS Kleinkunstfestival met: Frank Smets, Guido & Friends en the Daisy Crookeds. Niet te missen!
De vakanties zijn dan helemaal aan de orde en dan gaat KAS een dikke aantal weken in zomerreces.
Uiteraard willen we nu al de aandacht trekken naar de najaarsprogramma’s: dat begint met een middagconcert zondag 2 september van Jokke Schreurs, geen onbekende voor KAS en een hele dikke aanrader, een uitzonderlijk gitarist, folk- en jazzmuzikant.
Dan is er Angelnight op 15 september: met dit keer weer een bijzonder rijk billboard. Aanvangen zoals gewoonlijk met Jazzfun, vervolgens de winnaars van Humo’s rock rally 2018 “The Calicos” en later die avond: top of the Bill niemand minder dan “Stef Kamil Carlens”. Later op 29 september hebben we weer een “Komilfootje” te gast namelijk Raf Walschaerts met zijn theatershow: “Biecht”.
Reservaties kunnen snel en eenvoudig via onze E-ticketing-site: http://app.mijnevent.be/nl/default/events/organizer/p/1/distribution-id/103594
Voor meer informatie kan je altijd terecht bij onze mooie website: www.kasattenhoven.be of onze Facebooksite: https://www.facebook.com/kas.cultuurcentrum/
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *