KAS op Lentesnelheid

Erik Simons en de vertellers van de polderverhalen


Het is behoorlijk druk in de KAS-Kunstkapel “Heuvels” de laatste lenteweken. Mei, juni zijn dan ook topmaanden voor de Kapels-Stabroekse cultuurvereniging in de Waterstraat, met een gevarieerd pallet van evenementen. Voor ieder wat wils.
Eerst op 11 mei hadden we het theater stuk met Marleen Merckx en Leen Dendievel “Nacht Moeder” een behoorlijk gevoelig en pakkende toneelstuk waar het uitverkochte kapelpubliek getuige mocht zijn van een sublieme topvertolking van beide rasartiesten.
Op 27 mei was het weer gezellig druk en was het smullen van de verhalen en anekdotes tijdens de Polderverhalen, met de muzikale illustratie van Oil-Can Can, een leuk gezellige bandje met een retro-repertoire uit de jaren dertig van vorige eeuw.
Op 1 juni was de beurt aan de grote mijnheer Jan De Smet die ons podium kwam verblijden met zijn kleinkunst en muzikale weetjes. Gerda Abts en Marina Eckhardt, kwamen ons dan op zondagmorgen 3 juni verblijden met klassieke mandolinemuziek op een gezellig aperitiefconcert.
Maar het is nog niet over hoor, we krijgen deze maand nog een paar kleppers van evenementen voor de boeg, zoals bijvoorbeeld op vrijdag 22 juni: Zonnewende-zingen (en -dansen) waar ons muziekminnend KAS-publiek gratis lustig mee kan zingen op de klanken van de helden uit de jaren 70, 80, 90 … enz…en daarna ook nog eens lekker als vanouds uit de bol kunnen gaan tijdens langste nacht van het jaar .Het Orkest van dienst zijn “the Eggs” en die maken er een leuke knalavond van.
Meer informatie, foto’s en filmpjes vind je op onze Facebook-site: https://www.facebook.com/events/1161346540601004/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *