“Karrewiet” zet jonge brillenontwerper Jorre uit Stabroek in de kijker

Karrewiet
Op de foto vooraan: Jorre Van Gorp, Lana en Lex – achteraan medewerkers Karrewiet: Tim Aernoudt, Kristiaan Grauwels en Evi Brutin


Vorig jaar lanceerde kleding- en brillenketen Vinginoeyewear een oproep aan de jeugd om een leuk brillenmontuur met bijhorend doekje te ontwerpen. Uit de talrijke inzendingen werden er 10 genomineerd, waaronder Jorre Van Gorp uit Stabroek. Via stemming langs de computer werd de winnaar aangeduid.
De Polder gaf Jorre een extra zetje en lanceerde de oproep via onze site. Er werd massaal gereageerd en ging zo de bal aan het rollen.
 Uiteindelijk behaalde Jorre 1919 stemmen en stak er met kop en schouders boven uit en werd de winnaar van de wedstrijd.
Afgevaardigden van de firma Vinginoeyewear  kwamen persoonlijk naar  Stabroek en brachten het goede nieuws dat Jorre zijn ontwerp in productie zou gaan. En nu ligt de leuke, kleurrijke bril te pronken in de etalage van optiek Tessens te Stabroek.
Een mooie prestatie van Jorre en dat was de medewerkers van het tv-programma “Karrewiet” niet ontgaan. Na telefonisch contact met Jorre’s ouders werd beslist van zodra de bril te koop was een aflevering hier rond te maken.
Een ploeg van “Karrewiet “ kwam maandag 8 april afgezakt naar Stabroek en maakte bij Optiek Tessens aan de Dorpsstraat opnames met Jorre in de hoofdrol. Als een volleerd acteur presenteerde hij zijn ontwerp.
Het resultaat van de opname kan je nu vrijdag bekijken in het programma “Karrewiet” op Ketnet.
Een leuk verjaardagsgeschenk voor Jorre, want woensdag wordt de jonge brillenontwerper 10 jaar.
Proficiat Jorre!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *