Kapellenvrijwilligt.be van start

De Week van de Vrijwilliger loopt nog 3 tot 11 maart. Het uitgelezen moment voor de lancering van het splinternieuwe vrijwilligersportaal www.kapellenvrijwilligt.be! Vrijwilligers zullen het beamen: je wereld groeit met vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is inspirerend, versterkt je als mens en je draagt bij tot een warme samenleving. Je betekent iets voor je omgeving én beleeft er zelf plezier aan.
Maar ook het omgekeerde is waar: organisaties die met vrijwilligers werken, beseffen snel van welke onschatbare waarde hun inzet is.
In samenwerking met het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk is nu het vrijwilligersportaal www.kapellenvrijwilligt.be opgestart. Zo kunnen vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk elkaar makkelijker vinden op lokaal niveau.
Je vindt er vacatures voor vrijwilligers in (en om) onze gemeente. En je kan er als vereniging of organisatie ook vacatures ingeven.
Als gemeente en OCMW geven wij alvast het goede voorbeeld: wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers voor de Zomerschool Nederlands, voor de Speelbabbel, voor het leveren van maaltijden aan huis… Alle info op www.kapellenvrijwilligt.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *