Havenbedrijf uitgeroepen tot Overheidsorganisatie van het Jaar 2018


Het Havenbedrijf Antwerpen is op 6 maart uitgeroepen tot Overheidsorganisatie van het Jaar. De verkiezing ‘Overheidsorganisatie van het jaar’ is een initiatief van EY, De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis. De initiatiefnemers drukken ermee hun waardering en erkenning uit voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen. Het Havenbedrijf werd verkozen als de grote winnaar over alle categorieën en mag zich dus ‘Overheidsorganisatie van het Jaar 2018’ noemen.
Jacques Vandermeiren, CEO van het Havenbedrijf en momenteel op missie in het Afrikaanse land Kameroen, kon de prijs zelf niet in ontvangst nemen, maar toonde zich bijzonder tevreden: “De erkenning die we vanavond krijgen, is de kers op de taart van het progressie- en veranderingstraject dat we een jaar geleden zijn gestart. Met dat traject willen we het Havenbedrijf en zijn medewerkers wendbaar maken zodat verandering geen bedreiging maar een opportuniteit betekent. Innoveren en samenwerken, zowel binnen als buiten het bedrijf, zijn daarbij cruciaal en vormen de basis voor onze toekomst”, aldus Vandermeiren.
Hij draagt de prijs op aan de bijna 1.600 medewerkers van het bedrijf: “Met open vizier zijn ze in dit traject gestapt, en daar wil ik hen nadrukkelijk voor bedanken. Onze transitie is weliswaar nog niet afgerond, maar dankzij de fundamenten die we het voorbije jaar hebben gelegd, kijk ik, samen met onze medewerkers, vol vertrouwen vooruit.”
foto: Havenbedrijf
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *