Kapellen kermis met vuurwerk en koers

Kapellen Kermis vindt dit jaar plaats van zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 juli.
·         De attracties op het Marktplein openen op zaterdag 27 juli om 14.30 uur.
·         Het traditionele vuurwerk vindt op maandag 29 juli om 22.00 uur plaats aan de atletiekpiste in het gemeentepark. De Koninklijke Liberale Fanfare ‘De XXXIV’ brengt je er vanaf 21.00u in feeststemming.
·         De wielerwedstrijden worden op dinsdag 30 juli gereden op de omloop Hoevensebaan–Albertdreef–Essenhoutstraat. De dames elite strijden om 17.00 uur in de Grote Prijs Frans Van Lent. De elite en beloften trappen zich vanaf 19.00 uur in het zweet in de Grote Prijs Gemeentebestuur en de Ereprijs René De Ren.
Verkeer
De wielrenners rijden op dinsdag 30 juli op het gesloten parcours Hoevensebaan-Albertdreef-Essenhoutstraat. Die drie straten zijn die dag volledig verkeersvrij tussen 15.30 en 21.30 uur. Het is in die periode niet mogelijk om uw woning per voertuig te bereiken. Parkeren is dan ook niet toegelaten. De lokale politie Noord vraagt dat u uw voertuig, indien u het nodig hebt, tijdig – voor 15.30 uur – buiten deze zone plaatst. Bij onvoorziene omstandigheden kan u zich altijd wenden tot de politiemensen die constant toezicht uitoefenen. Weet ook dat de hulpdiensten bij hoogdringendheid wél altijd toegang krijgen tot het parcours.
De Oblatenlaan, de Sterrelaan en de Zandstraat zijn ook tussen 15.30 en 21.30 uur onbereikbaar omdat ze ‘binnen’ het parcours liggen. In de Bergstraat, Biartlei, Binnenweg, René De Pauwstraat, Kerkstraat, Sevenhanslei en Bergstraat is tijdelijk verkeer in beide richtingen toegelaten. De rijrichting in het laatste stukje Streepstraat, nabij de Parijseweg, wordt tijdelijk omgedraaid. Parking ’t Bruggeske blijft bereikbaar, maar enkel via de Dorpsstraat-Kerkstraat.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *