Kapelconcert C-Koren te Ekeren


De Ekerse C-koren en parochie Sint Lambertus organiseren het kapelconcert op 20 april 2018 inde Sint Lambertuskerk te Ekeren,  om het onderhoud van de mooie kapel te verzekeren. De kapel, gelegen hoek Groot Hagelkruis en Kleine Steenstraat geeft onderdak aan de wekelijkse misvieringen én aan de repetities van de verschillende koren. Jong tot oud komt er het beste van zich zelf geven. En dit willen ze laten horen!
Jeugdkoor Carmine olv Tom Johnson, Jeugdkoor Cantilene olv Luc Anthonis en voor de gelegenheid eveneens olv Jasmien Gijs, en gemengd koor Caljenté olv Tinne Rabijns zullen het programma verzorgen.
Van intens Latijnse gezangen, spirituals via Nederlandstalig modern en actuele composities, naar een Zuid-Afrikaanse lied…ze brengen het allemaal. 
Tevens is het een mooie voorbereiding voor het festival in Neerpelt op 1 mei voor Carmina en Cantilene, die beide dan ook het plichtnummer zullen laten klinken.
Koren wisselen elkaar af, en zijn tegelijk een aanvulling voor elkaar voor dit porachtige programma. Zij worden hierin begeleid door Kruis De Jean, Tinne Rabijns en Govaart Haché. 
Programma, uitvoerders, begeleiders én dirigenten bezorgen u een onvergetelijke namiddag luistergenot.
Aanvang: 20 uur  – Voor info en kaarten : http://c-koren.be of 0493/07.93.09.
kaarten aan VVK : €12,00 – kassa €15,00 – -12jaar €10,00 – -5jaar gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *