Kampioenschap van Kalmthout wielrennen op zondag 28 mei 2017

De Kalmthoutse wielerclubs en wielertoeristen strijden weer om de titel Kampioen van Kalmthout. Het concept is hetzelfde, met start en aankomst op de Kapellensteenweg aan Gitok en het parcours van 3,8 kilometer.
De dag start met de ploegentijdrit, dan is het aan de kinderen in het spoor van een bekende wielrenner en daarna starten de 2 ritten over 8 en 10 ronden voor de verschillende leeftijdsreeksen. Je kan deelnemen vanaf 16 jaar. Alle fietsen krijgen een tag met een chip ingebouwd, waardoor de uitslag digitaal en automatisch opgemaakt wordt. Dat zorgt voor een correcte uitslag. 
Ook dit jaar hopen we op goed weer en veel gezelligheid. Er komt een drank- en eetstand aan de start en na de wedstrijden is het sportief verbroederen in de refter van Gitok.
Aan alle wielertoeristen: schrijf je in, twijfel niet. Ook Kalmthoutse vergunninghouders kunnen deelnemen. Uiteraard wordt er gekoerst, maar het kampioenschap geeft iedereen de kans gezellig en sportief doorheen eigen dorp te fietsen op een afgebakend parcours en onder het oog van vele supporters. Alle info op www.kalmthout.be/kampioenschap.
Info:  sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder